Werking

De Laura van abt Poimên is een feitelijke vereniging die vrij toegankelijk is : ieder die zich aanmeldt ontvangt kosteloos – maar liefst per e-mail – de maandelijkse nieuwsbrief, waarin onze activiteiten en oefeningen worden aangekondigd.

Er is geen regel, er zijn geen verplichtingen, de laura is enkel een aanbod, waar ieder aan deelneemt al naargelang dit op zijn/haar weg vruchtbaar is.

Een vijfkoppig groepje staat in voor de organisatie (Hugo Spelmans, Christiane De Wit, Bert Simons, Martine Koops en  Linda Vercauteren), terwijl P. Benoît Standaert osb de algemene raadgever blijft. Af en toe doen we ook een beroep op een andere monnik of moniale. En uiteraard kan ieder via 'contact' zijn/haar vragen en suggesties kwijt.

Brugge was de oorspronkelijke startplaats, maar intussen zijn er al groepjes gevormd in Antwerpen, Vorselaar en Arnhem, die ter plaatse hun eigen activiteiten gaan ontwikkelen.

Lidgeld hoeft niet betaald te worden, maar jaarlijks vragen we een vrije bijdrage. Deze dient enkel om de organisatiekosten te helpen dragen, zodat de deelname aan onze activiteiten kosteloos of tegen lage prijs mogelijk kan blijven.

Voor contact kan u terecht bij

Linda Vercauteren, Naaldenstraat 15/2, Brugge
050/67.75.68 en 0497/12.25.30
vercauterenlinda(at)hotmail.com